Onze producties worden mede mogelijk gemaakt door:

Gemeente Heerlen

logo_groen_FC

www.heerlen.nl


VriendenLoterij

DK Heerlen heeft een samenwerking met de VriendenLoterij. De VriendenLoterij helpt ons bij het realiseren van onze doelen en projecten. Elke kwartaal ontvangen wij namelijk inkomsten vanuit de loten die voor DK Heerlen meespelen in de VriendenLoterij.

Minimaal 40% van de inleg van de meespelende loten wordt door de VriendenLoterij afgedragen aan onze DK Heerlen. Met deze inkomsten kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe materialen aanschaffen of activiteiten organiseren.

Een keer in de zoveel tijd brengen wij als DK Heerlen de samenwerking met de VriendenLoterij onder de aandacht door middel van een actie.

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij is een non-profit organisatie, opgericht om structureel geld in te zamelen voor goede doelen in Nederland. De VriendenLoterij steunt goede doelen, culturele instellingen én ruim 3.500 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Loten kopen? Ga naar www.vriendenloterij.nl/clubs en selecteer St. tot bevordering der Dramatische Kunst om ons te steunen met jouw deelname.


Cultuurhuis Heerlen

Cultuurhuis Heerlen is een theater, ontmoetingsplaats en (culturele)accommodatie voor vergaderingen, optredens en evenementen.

Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
T: (045) 561 21 21

Consulente Maartje

LNLogo

Consulente Maartje is Ladies Night consulente.
Zin in een gezellige, ontspannende, spannende en een heel klein beetje ondeugende meiden avond, waarover nog lang nagepraat wordt? Ladies Night Homeparty!

FB: LadiesNight Consulente Maartje
IG: maartje.ladiesnight


Sponsor worden?

Wilt u ook sponsor worden van de Dramatische Kunstkring? Dat kan!

U kunt via het email-contactformulier bij ons informatie opvragen!