Wie zijn wij?


DK Heerlen is een gerenommeerde toneelvereniging met een rijke geschiedenis. Opgericht in 1921, begon de vereniging als een Stichting tot bevordering der Dramatische Kunst Heerlen. Sindsdien is DK Heerlen uitgegroeid tot een toonaangevende speler in het toneellandschap in de regio. We presenteren een gevarieerd repertoire, variƫrend van komische stukken tot dramatische en tragische toneelstukken. Met passie en toewijding brengen we al meer dan 100 jaar boeiende en meeslepende theaterervaringen naar ons trouwe toneelpubliek.


Bij DK Heerlen staat de kunst van het toneelspelen centraal. We streven ernaar om de grenzen van de Dramatische Kunst te verkennen en ons publiek te verrijken met unieke en indrukwekkende toneelvoorstellingen. Onze getalenteerde spelers en creatieve teamleden werken samen om elke productie tot leven te brengen met professionaliteit en vakmanschap. Of u nu wilt lachen, huilen of nadenken, bij DK Heerlen kunt u altijd rekenen op hoogwaardig en inspirerend theater. Kom en geniet van ons theatergezelschap en ontdek de magie van live toneel bij DK Heerlen.

Onze missie


Onze missie bij DK Heerlen is om het toneelpubliek te vermaken en hen te laten genieten van hoogwaardige theatervoorstellingen. We streven ernaar om boven onszelf uit te stijgen en elke keer weer een onvergetelijke ervaring te bieden. Bij DK Heerlen staat het publiek centraal en doen we er alles aan om hen te verrassen en ontroeren met ons toneelwerk.

Onze voorstellingen


Bij DK Heerlen kun je jaarlijks genieten van een geweldige toneelvoorstelling. We bieden ons publiek een unieke theaterervaring vol emotie en entertainment. Laat je meeslepen door de talentvolle acteurs en geniet van de magie die op het podium tot leven komt.


Houd onze website in de gaten voor meer informatie over onze nieuwste productie. Als toneelpubliek kunt u zich verheugen op een avond vol entertainment en hilarische verhalen. We kunnen niet wachten om u binnenkort meer te vertellen over deze geweldige voorstelling!

Neem contact op


Wilt u meer weten over onze voorstellingen?

Misschien wilt u zelf spelen of iets voor ons betekenen achter de schermen?

Of bent u van de pers en wilt u graag een interview aanvragen? 

Vul dan het contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.